Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiding en 15 minuten bereidingstijd
Portie: 4 porties
Ingrediënten
6 sneden volkoren brood 600 gram broccoli 150 gram gerookte zalm 500 gram magere platte kaas 4 eieren 30 gram fijngehakte walnoten peper, zout en Italiaanse kruiden
Materialen: Oven en pan
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de korst van het brood en rol het brood uit. Bekleed een ingevette quiche-vorm met het brood.
- Bak deze broodbodem al 10 minuten blind.
- Kook de broccoli beetgaar. Snijd de zalm in reepjes.
- Meng de eieren met de magere platte kaas en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden.
- Vul de broodbodem met broccoli, zalm en het eiermengsel. Voeg eventueel nog wat fijn gehakte walnootjes toe.
Voedingswaarde: Per portie 371 kcal ; 9,1 g eiwit ; 8,5 g koolhydraat ; 1,6 vet