Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiding en 15 minuten bereidingstijd

Portie: 4 porties

Ingrediënten

6 sneden volkoren brood
600 gram broccoli
150 gram gerookte zalm
500 gram magere platte kaas 4 eieren
30 gram fijngehakte walnoten peper, zout en Italiaanse kruiden

Materialen: Oven en pan

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de korst van het brood en rol het brood uit. Bekleed een ingevette quiche-vorm met het brood.
  2. Bak deze broodbodem al 10 minuten blind.
  3. Kook de broccoli beetgaar. Snijd de zalm in reepjes.
  4. Meng de eieren met de magere platte kaas en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden.
  5. Vul de broodbodem met broccoli, zalm en het eiermengsel. Voeg eventueel nog wat fijn gehakte walnootjes toe.

Voedingswaarde: Per portie 371 kcal ; 9,1 g eiwit ; 8,5 g koolhydraat ; 1,6 vet

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *