“Eten is een noodzaak, bewust eten is een kunst.”

Om jou voeding optimaal te doen afstemmen op jouw behoeften en jouw persoonlijke doelen, kan je best op consultatie gaan bij een diëtiste.

Als je graag begeleid wil worden door Janne kan je een afspraak maken via deze website.

Een eerste afspraak duurt een uur.
Tijdens de eerste afspraak bevraag ik wat jouw doel is, doen we een eerste lichaamsanalyse en bespreken we hoe je het best kan aanpakken om je doel te bereiken.

De lichaamsanalyse gebeurt met een FUTREX – toestel. Dit is een hoog accurate meting die je vetpercentage en andere belangrijke parameters meet om te bepalen hoe je lichaam net is samengesteld.

De opvolgconsultaties duren gemiddeld 30 minuten en vinden plaats om de 1 à 4 weken, naargelang hoe streng je opgevolgd wil worden. Bij een proteïnedieet is een regelmatige opvolging van belang (om de week). Als je een ander programma volgt (met een aangepast voedingsschema, kan je zelf de termijn van opvolging bepalen.

De opvolgconsultaties hebben als doel om even te overlopen hoe het voor jou gegaan is om je voedingsschema te volgen. We doen dan telkens ook opnieuw een lichaamsanalyse om te vergelijken hoe goed je geëvolueerd bent ten opzichte van de start. Er kunnen extra tips/receptjes gegeven worden zodat je het makkelijker vol kan houden.

Je kan bij mij terecht om te vermageren, maar ook om aan te komen, bloedwaarden te verbeteren (cholesterol/diabetes), wanneer je allergieën/intoleranties hebt, maag/damproblemen, tijdens en of na de zwangerschap, sportvoedingsadvies…